Povreda nije tako ozbiljna: Nurkić vjerovatno spreman za Vučevića i njegov Orlando

Rame puno bolje

Povreda nije tako ozbiljna: Nurkić vjerovatno spreman za Vučevića i njegov Orlando

Bh. reprezentativac Jusuf Nurkić vjerovatno će biti spreman za narednu utakmicu svog tima.

Podsjetimo, on je napustio susret protiv Los Angeles Clippersa prije vremena zbog povrede ramena, ali očito da nije u pitanju ništa strašno te bi ga na parketu mogli vidjeti već za dva dana.

Tada njegovi Trail Blazersi igraju susret protiv Orlando Magica, a Nurkić je poručio da mu je ramo puno bolje i da će vjerovatno biti spreman za ovaj meč.

Inače, bh. zvijer je trenutno na prosjeku od 15,1 poena po meču i 10,4 skokova što su svakako najbolje brojke u dosadašnjem dijelu NBA karijere.

Top Komentari

Allen ali nije Iverson
Juka ako citas ovo, poradi malo na fizickoj spremi, nabaci koju misku, sut te ionako nije sluzio. Bio bi top 3 centra lige. Inteligentiji si od vecine njih, imas vic, imas muda(bosanac), imas odlucan tajming i feeling..Samo please 10kg misicne mase nesto sl ako Greek Freak i bices upisan u zlatne knjige NBA lige.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi