Poznate startne petorke za All Star meč: LeBron kapiten Zapada, Giannis Istoka
NBA All Star meč će biti održan ove godine u Charlottu 17. februara

Navijači, predstavnici medija i igrači izabrali

Poznate startne petorke za All Star meč: LeBron kapiten Zapada, Giannis Istoka

NBA liga je sinoć i zvanično potvrdila imena košarkaša koji će činiti startne petorke na All Star meču u Charlottu.

Startne petorke su izabrali navijači svojim glasovima, predstavnici medija i igrači, a po prvi put u karijeri Zpadnu konferenciju će predvoditi LeBron James.

On će biti kapiten Zapada na All Star meču, a društvo u petorci će mu praviti Steph Curry, James Harden, Kevin Durant i Paul George.

S druge strane, kapiten Istoka je Giannis Antetokounmpo, a društvo mu u petorci prave Kawhi Leonard, Kyri Irving, Joel Embiid i Kemba Walker.

Imena igrača koji će se naći na klupi bit će poznata za sedam dana, a vrlo dobre šanse za to ima srbijanski centar Nikola Jokić koji je završio na 7. poziciji po glasovima navijača i petoj po glasovima medija i igrača.

Inače, oba tima će imati po sedam rezervnih košarkaša. All Star će biti održan 17. februara.

Top Komentari

epa
Lebron ne igra za LA Lakerse a igrat ce All star utakimicu koja glupost treba se povrijedeiti pa da pauzira opet mjesec dana a L.A ga doveo da idu makar u play off...bez njega su 50% slabiji....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi