Poznato gdje je Kobe Bryant putovao sa svojom kćerkom Gigi

Poginuli u padu helikoptera

Poznato gdje je Kobe Bryant putovao sa svojom kćerkom Gigi

Endin Čaušević

Legendarni košarkaš LA Lakersa, Kobe Bryant, poginuo je danas u helikopterskoj nesreći koja se desila u blizini Los Angelesa.

U padu helikoptera su poginule još četiri osobe među kojima je bila i njegova 13-godišnja kćerka Gigi. Ova vijest je potresla svjetsku javnost, te mnogi još uvijek ne mogu vjerovati šta se desilo.

CNN je uspio saznati gdje je Bryant putovao sa svojom kćerkom, a nažalost na destinaciju nikada nisu stigli. Naime, on je trebao biti na turniru i voditi žensku ekipu u kojoj je igrala i njegova kćerka Gigi.

Organizatori turnira su potvrdili da su Bryanta očekivali sat vremena pred početka meča, te da su svi bili u šoku kada su saznali šta se desilo. Turnir je prekinut i mnogi su se zaputili na mjesto nesreće.

Kako pišu američki mediji u helikopteru je bio još jedan roditelj i njegova kćerka koja je bila član Bryantove ekipe koja se trebala takmičiti na turniru u blizini Los Angelesa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi