Pred Calathesom ugovor života

Ostaje u Panathinaikosu?

Pred Calathesom ugovor života

Nakon što su košarkaši Panathinaikosa jučer obranili naslov prvaka Grčke savladavši sa 84:70 Olympiakos u petoj odlučujućoj utakmici finalne serije, u upravi novog/starog prvaka se ne gubi vrijeme. 

Vodstvo atenskog giganta ponudilo je novi ugovor možda i ključnom igraču ovog tima, playmakeru Nicku Calathesu.

Pred ovim Grkom rođenim na Floridi je ponuda od 6.500.000€ koja bi ga učinila jednim od najplaćenijih europskih košarkaša.

Kako stvari stoje, uzimajući u obzir odanost prema Panati koju je ovaj igrač već nekoliko puta pokazao, očekuje se da Calathes vrlo skoro stavi svoj potpis na ovaj ugovor koji je došao kao nagrada za sjajne prošlosezonske partije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi