Prestani skakati ne vidim... Tuzla rap

Živi li Tuzla košarku?

Prestani skakati ne vidim... Tuzla rap

Sponzorski tekst

Repanje je zahtjevno pogotovo kada čitate tekst koji vam neko drugi drži u ruci i skače dok repate. Pogledajte kako su na ovaj izazov odgovorili Tuzlaci koji su Pan timu pokazali svoje muzičke sposobnosti, te da vole košarku i Slobodu.

Video je snimljen za projekat „Živi li Tuzla košarku?“ kojeg realizuje Carlsberg BH sa svojim brendom Pan, u okviru partnertva s Omladinskim košarkaškim klubom Sloboda iz Tuzle.

Ovo je samo jedan u nizu zabavnih video snimaka napravljenih na ulicama Tuzle sa slučajnim prolaznicima koji su trebali ispuniti različite izazove, a sve u cilju promocije košarke i ljubavi prema Slobodi, te potvrđivanja da Tuzlaci zaista žive za košarku. Video snimci se objavljuju svakodnevno na youtube kanalu Pan BiH.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

„U ovom projektu, cilj nam nije bio praviti visokobudžetnu TV reklamu za Pan, nego smo u fokus stavili upravo košarku i ljubav prema Slobodi, te njene Tuzlake kojima dajemo priliku da pokažu koliko vole crveno-crne i uz to osvoje nagrade. A nadamo se da ćemo zabavnim video snimcima izmamiti brojne osmijehe, te širiti pozitivnu energiju ne samo među ljubiteljima košarke nego i šire“, izjavila je Amela Čengić, marketing menadžer Carlsberga BH. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti