"Prilika je ovo da se spremimo za Ligu za prvaka BiH"

Bosna Royall Jelly dočekuje Ohrid

"Prilika je ovo da se spremimo za Ligu za prvaka BiH"

S. Mlaćo

U okviru 20. kola Druge Aba lige Bosna Royal Jelly sutra će u Skenderiji ugostiti AV Ohrid, a radi se o susretu bez rezultatskog značaja, s obzirm da su ova dva tima i najslabiji u ovom takmičenju, što potvrđuje i sama tabela.

Bosna Royal Jelly ima 23 boda, a Ohrid ima 18.

"Dolazi nam ekipa Ohrida. Utakmica nema nikakvog značaja ni za jedne ni za druge. Prilika da se što bolje spremimo za Ligu za Prvaka BiH. Nadamo se da budemo spremni i kompletni i da utakmica prođe bez povreda što je najvažnije za obje ekipe", kazao je trener Bosne Miloš Pejić.

"Utakmica sa Ohridom treba da nam posluži za dodano uigravanje i da pokušamo iskoristiti maksimum kako bismo što spremniji bili za domaće prvenstvo", istakao je član Bosne Aldin Đelmo.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Meč između Bosne i Ohrida igra se od 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi