Princ: Potrebna nam je podrška publike

Pred hercegovački derbi

Princ: Potrebna nam je podrška publike

U 8.kolu košarkaškog prvenstva Bosne i Hercegovine, u Mostaru će domaći HKK Široki odmjeriti s vječitim rivalima, susjedima iz Širokog, HKK Široki. Tim povodom u prostorijama Zrinjskog organizirana je press konferencija na kojoj su se okupljenim novinarima obratila dva Vedrana, kapetan Princ i sportski direktor Filipović. Prvi je riječ dobio Vedran Princ.

"Stiže nam u goste dobro znan protivnik, u posljednjih nekoliko sezona odigrali smo s njima dosta neizvjesnih i kvalitetnih susreta. Bili smo nešto uspješniji pa se nadam da će i sutra biti tako. Svakako, njihova najveća prednost je njihova mladost i velika energija s kojom igraju i lome svoje protivnike. Isto tako, mislim da im fali iskustva. Sjajno smo otvorili sezonu, pa ćemo dati sve od sebe da nastavimo niz neporaženosti u prvenstvu. Znamo kako odgovoriti na njihovu igru, pripremali smo se i spremni smo za utakmicu. Ovo je idealna prigoda da pozovem publiku da sutra u 20h u dvoranu dođe u što većem broju i podrži nas jer mislim da smo to svojim dosadašnjim igrama i zaslužili", rekao je Vedran Princ.

Njegov imenjak, sportski direktor, Vedran Filipović izjavio je slijedeće:

"Nije tajna da nam ovaj susret dolazi u nezgodno vrijeme, između dva najdalja i najteža gostovanja u ABA 2 ligi, u Vršcu i u Kopru, ali šta je tu je. Nakon utakmice u Vršcu odradili smo već nekoliko treninga, momčad se rekuperirala i spremni očekujemo Široki. Moramo u utakmicu ući maksimalno i sa 100% jer kad smo god imali drukčiji i laganiji ulaz u susret, imali smo velikih problema. Položaj na ljestvici sugerira da smo favoriti i mi ne bježimo od toga. No, znamo da favorit ne pobjeđuje uvijek. Sutra će nam biti potrebna podrška publike pa i ja pozivam sve one koji mogu da nas sutra podrže", završio je Filipović najavu sutrašnjeg derbija koji se igra u 20h u mostarskoj dvorani Bijeli Brijeg

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi