Pripreme za Belgiju u punom jeku: Bh. košarkaši trenirali u Skenderiji

Pod trenerskom palicom Duška Vujoševića

Pripreme za Belgiju u punom jeku: Bh. košarkaši trenirali u Skenderiji

Nakon okupljanja, košarkarkaški reprezentativci Bosne i Hercegovine su počeli sa pripremama za predstojeće izazove u okviru prve runde kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Reprezentaciju BiH već u petak očekuje susret protiv reprezentacije Belgije u Skenderiji od 20:00 sati, a večeras su izabranici Duška Vujoševića trenirali na istom parketu na kojem će dočekati Belgijance.

Trening je protekao bez ikakvih problema i u veoma dobroj atmosferi, čemu su svjedočili i prisutni novinari.

Nakon susreta sa Belgijom košarkaške Zmajeve ubrzo očekuje i naredni izazov, s obzirom da naša selekcija u nedjelju, 25. februara, gostuje u Rusiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi