Promo sa Kenanom Jugom ide pobjedničkim stazama: Vjerujem da ćemo izgledati sve bolje i bolje

Važna pobjeda za tim iz Donjeg Vakufa

Promo sa Kenanom Jugom ide pobjedničkim stazama: Vjerujem da ćemo izgledati sve bolje i bolje

S. Mlaćo

Košarkaši Proma jučer su upisali važnu pobjedu protiv Mladosti iz Mrkonjić Grada. Bilo je 86:80.

Promo sada na svom kontu ima 23. osvojena boda, a navijači ovog kluba svoje ljubimce jučer su ponovo nagradili velikom podrškom i na kraju ovacijama i pjesmom. 

Trener ovog tima Kenan Jugo mogao je biti zadovoljan nakon meča.

"Najavljivali smo da će ovo biti teška utakmica i da će pobjednika odlučiti nijanse. Tako je i bilo. Imali smo oscilacije u igri, gubili 8-9 razlike, vraćali se, te na kraju na krilima publike ostvarili važnu pobjedu u borbi za opstanak", kazao je Jugo.

Promo će sad put Širokog Brijega.

"Idemo tamo da pokažemo šta znamo. Ako nam se otvori prilika za nešto više, dat ćemo maksimum. Naš cilj su bile pobjede nad KK Kakanj i KK Mladost, te smo to i ostvarili".

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Dolazak Juge na klupu 'razbudio' je košarkaše Proma nakon serije poraza i krize rezultata. To je već sada jasno.

"Imamo oscilacije, ali pravi smo u ključnim momentima. Ima tu naravno stvari koje trebamo popraviti, te vjerujem da ćemo do kraja prvenstva izgledati sve bolje i bolje", dodao je trener KK Promo Donji Vakuf Kenan Jugo

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi