Proslava u Torontu se otela kontroli: "Navijači" razbijali policijske automobile

Nakon historijskog uspjeha Raptorsa

Proslava u Torontu se otela kontroli: "Navijači" razbijali policijske automobile

Toronto Raptorsi su pobjedom u Oracle Areni u šestoj utakmici finalne serije nad Golden State Warriorsima stigli do prve titule NBA prvaka u historiji franšize.

Slavili su Raptorsi 114:110 i sa ukupnih 4-2 stigli do titule. Bio je to znak da slavlje u Torontu može početi.

Hiljade navijača izašle su na ulice ovog kanadskog grada i počele sa slavljem.

U Torontu je nakon utakmice vladala sjajna atmosfera, zabavljali su se navijači Raptorsa, ali, naravno, bilo je i onih koji su otišli predaleko.

Pojedinci su iskoristili gužvu da iskale svoj bijes na reklamama, zgradama, automobilima, saobraćajnim znakovima, izlozima.

Neki su otišli toliko daleko pa se demolirali dva parkriana policijska automobila.

Sada se pojavio i snimak na kojem se može vidjeti kako nepoznate osobe razbijaju stakla na već poprilično oštećenom policijskog automobilu.

Jedan od "razbijača" je svoje pokušaje da razbije vjetrobransko stalo policijskog automobila čak "dokumentovao" kamerom svog mobitela...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi