Psuj na 'našem' da ne dobiješ tehničku: Dončić izvrijeđao sudiju

Kao kočijaš...

Psuj na 'našem' da ne dobiješ tehničku: Dončić izvrijeđao sudiju

U noću sa utorka na srijedu odigrano je pet utakmica u NBA ligi. Veče je još jednom obilježio sjajni slovenački košarkaš Luka Dončić koji je svoj Dallas vodio do pobjede nad Portlandom (111:102).

Za vrijeme provedeno na parketu je ubacio 21 poen, uhvatio devet skokova i podijelio tri asistencije, a uz to što je uzeo puno toga u svoje ruke i opet pokazao kakav je igrač, vidjelo se i da itekako umije i izgubiti kontrolu.

Tako je nakon jedne diskutabilne sudijske odluke potpuno izgubio živce. Tome je prethodila gluma košarkaša Portlanda prilikom jednog duela, a kada je sudac nasjeo na to, Dončič je pobjesnio i jednostavno nije mogao da se kontroliše.

"Pu, pi*ka ti materina", psovao je Dončić.

Pogledajte...

Top Komentari

Laola
Sta fali, da se covjek malo ispuse a i sudije u NBA ligi su ko kakve tektkice, kakve gluposti sviraju to je nevjerovatno, od kosarke su napravili balet...
39 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti