"Bez bijele zastave protiv Galatasaraya"

Kapiten Crvene zvezde

"Bez bijele zastave protiv Galatasaraya"

Crvena zvezda je u prvom kolu Eurolige ispustila pobjedu protiv Darussafake, a priliku da popravi utisak imaće večeras kada gostuje timu Galatasaraya.

Ekipa Dejana Radonjića u dobroj atmosferi spremala se za ovaj meč, pa se potajno nada da će u Istanbulu doći do prve pobjede u ovoj sezoni. 

"Galatasaray je doveo mnogo dobrih igrača, sjajnih individualaca sa 20 poena u rukama i svako može da prelomi meč. Ipak, idemo tamo sa jasnim ciljem, ne zanima nas ko je na drugoj strani, timska igra je naša prednost u odnosu na njih i agresivna odbrana koja koja im ne prija. Uloga favorita je svakako na njima, ali idemo bez bijele zastave. Ako odigramo kao što smo igrali u većem dijelu duela sa Darussafakom, imamo itekako šanse", izjavio je kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović.

Utakmica između ove dvije ekipe na rasporedu je od 19 časova.

Danas još igraju:

CSKA - Panathinaikos

Žalgiris - Baskonia

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Barcelona - Fenerbahče

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti