"Bili smo dekoncentrisani"

Trener Igokee nakon poraza od Mega Leksa

"Bili smo dekoncentrisani"

Trener Igokee Dragan Bajić bio je vidno razočaran nakon poraza od Mega Leksa (67:64) u devetom kolu ABA lige.

Aleksandrovčani su doživjeli peti neuspjeh ove sezone, a ponovo su podbacili u samoj završnici. 

"Jednostavno ne mogu da shvatim moj tim, jer blokira na domaćem terenu. Krivo mi je zbog publike koja je solidno ispunila dvoranu. Ova utakmica zahtijeva analizu, možemo nešto reći kad je napad u pitanju, ali kada spustite Megu na 65 poena i ne pobijedite to je pokazatelj koliko smo bili dekoncentrisani. Poslije neiskorištenih slobodnih bacanja i kontranapada te promašenog zicera to nam se vratilo tako što smo izgubili utakmicu. Izgubili smo dobru priliku da zadržimo priključak u gornjem dijelu tabele, međutim, moramo nastaviti raditi dalje i popraviti nedostatke", rekao je Bajić.

Dejan Milojvić je sa druge strane imao razloga za zadovoljstvo. 

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Zadovoljan sam pobjedom pošto nam je ovo prvi trijumf u Laktašima. Ovdje se teško dolazi do bodova, ali smo pogodili neke teške šuteve i odigrali smo dobru odbranu, i mislim da smo sasvim zasluženo slavili. Igokea nas je uvela u sporiji ritam igre, na mali broj poena, međutim momci su se snašli, uspjeli smo i na takav način igre da pobijedimo što nam mnogo znači za samopouzdanje", izjavio je trener Mega Leksa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi