"Cijenimo kvalitet Partizana"

Trener Zvezde

"Cijenimo kvalitet Partizana"

Derbi susret 8. kola ABA lige igra se sutra u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Od 21 čas sastaju se vječiti rivali, ekipe Crvene zvezde i Partizana.

I jedni i drugi imaju dosta uspjeha u ovoj sezoni, a nešto bolji su crveno-bijeli koji imaju maksimalan učnak. Partzan je u dosadašnjem dijelu prvenstva zabilježio samo jedna poraz.

Crvena zvezda jeste favorit, ali Dejan Radonjić poziva na oprez.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Mora da se zna da je Partizan napravio mnogo toga u srpskoj, evropskoj, ali i svjetskoj košarci. Zaslužuju sasvim realno i objektivno poštovanje, ali naša želja je da u duelu protiv njih budemo bolji i ostvarimo to neko vjerovanje da imamo snage i kapaciteta da ih pobijedimo. Imaju dobar tim, timski dobro igraju, koriste individualne kvalitete Hatchera, Ratkovice, Veličkovića... Imaju reprezentativca Birčevića, a tu je i Luković koji je pokazao da je pravo pojačanje. Cijenimo njihov kvalitet, ali znamo i naš kvalitet i znamo da moramo da odigramo timski dobro kako bismo bili bolji od njih", rekao je trener Crvene zvezde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi