"Da, ućutkao si ku...... sina, ali ko si ti"?
Foto: EPA

Oglasio se i LaVar Ball

"Da, ućutkao si ku...... sina, ali ko si ti"?

M. Šljivak

Drugi pik ovogodišnjeg drafta Lonzo Ball razočarao je na debiju za Los Angeles Lakerse.

On je za 29 minuta na parketu ubacio tri poena, kojima je dodao devet skokova i četiri asistencije.

Ipak, ono što je obilježilo njegov nastup je sukob sa igračem LA Clippersa Patrickom Beverleyjem.

Bek Clippersa je tokom utakmice bio veoma žestok prema mladom košarkašu Lakersa. Nekoliko puta je nasrnuo na njega, a pri izlasku u svlačionicu je vikao na sav glas.

"Kilavi kurvin sin. Pošaljite ga na teren i razbiću ga", poručio je Beverley.

Nakon svega se oglasio otac igrača Lakersa LaVar Ball. O njemu se mnogo više piše zbog medijskih ispada nego o talentovanom sinu, a imao je naravno odgovor za Beverleya.

"Da, ućutkao si kurvinog sina, ali ti ne možeš bolje od toga. Ko je Patrick Beverley? Igrao je cijelu prošlu sezonu i niko ga nije spomenuo. Sada mu svi znamo ime. Zašto? Zato što je ime Lonza Balla uz njegovo? Da te vidimo u narednim utakmicama. Ako budeš ovako dobar sa šutom 0-5 i dva tri skoka nikog i dalje neće biti briga šta misliš", rekao je LaVar.

Stariji Ball je ranije tvrdio da je njegov sin najbolji košarkaš svijeta i da će to vrlo brzo dokazati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi