”Musa je pokazao kakav je igrač”
Foto: ABA liga

Milojević hvali bh. košarkaša

”Musa je pokazao kakav je igrač”

M. Šljivak

Mladi bh. košarkaš Džanan Musa za sada igra odličnu sezonu u dresu Cedevite.

Musa (18) je usprkos činjenici da je namlađi član zagrebačkog tima veoma važna karika u igri hrvatskog prvaka, a novu priliku za dokazivanje će imati već u subotu kada Cedevita gostuje u Sremskoj Mitrovici kod Mega Bemaxa.

Trener srbijanskog tima Dejan Milojević je pohvalno govorio o Musi pred ovaj meč.

"Cedevita je izuzetno kvalitetna ekipa sa nekoliko vrlo iskusnih igrača. Tu je i Džanan Musa koji je pokazao da je jedan od najtalentovanijih igrača u Evropi na svojoj poziciji. Iza nas su dvije loše utakmice i vjerujem da će ekipa da se podigne i da odigra dobar meč protiv Cedevite", istakao je Milojević.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Ovo će biti osmi okršaj Mege i  Cedevite u ABA ligi, a za sada zagrebački tim ima omjer od 6:2 u svoju korist.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi