Radnik jači za dvojicu igrača

Radnik jači za dvojicu igrača

D. Rakanović

Košarkaški klub Radnik angažovao je dva pojačanja pred početak nove sezone u kojoj će nastupati u Prvenstvu Bosne i Hercegovine. 

Damjan Milošević i Danilo Tomić dogovorili su sa čelnicima Radnika jednogodišnju saradnju.

Milošević je u Radnik došao kao slobodan igrač nakon što je prethodnih sezona nastupao za Građanski iz Bijeljine.

Damjan je rođen 1995. godine i visok je 204 cm. Može da pokriva pozicije krila i krilnog centra i igrao je jednu od značajnijih uloga u ekipi Građanskog prethodnih godina u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Tomić je rođen 1991. godine, a prethodnih sezona je nastupao za ekipu Rudara iz Ugljevika u Prvoj ligi Republike Srpske. Danilo je visok 200 cm i igra na poziciji krila.

"Danilo se priključio ekipi i od njega očekujemo da će dobre igre iz prethodnih sezona ponoviti i u Premijer ligi Bosne i Hercegovine", poručili su iz KK Radnik. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi