Odgođena utakmica u Bijeljini
FOTO: KK Radnik/facebook

Zbog nevremena u BiH

Odgođena utakmica u Bijeljini

H. Zilić

Nevrijeme koje vlada u Bosni i Hercegovini, obilne padavine koje su izazvale i poplave u većem dijelu države, odražavaju se i na sportske događaje u vikendu ispred nas.

Tako je KK Promo obavijestio javnost da je utakmica košarkaške Premijer lige protiv Radnika iz Bijeljine odgođena za srijedu.

"Utakmica 4. kola Prvenstva BiH za košarkaše između Radnika iz Bijeljine i Proma iz Donjeg Vakufa, koja se trebala igrati u subotu, 6. novembra, odgođena je za srijedu, 10. novembar. Naime, usljed obilnih padavina, sportska dvorana u Bijeljini je prokisla, te smo rado izišli u susret novom prvoligašu i prihvatili promjenu termina", stoji u obavještenju kluba iz Donjeg Vakufa.

UTAKMICA U BIJELJINI ODGOĐENA ZA SRIJEDU Utakmica 4. kola Prvenstva BiH za košarkaše između Radnika iz Bijeljine i...

Posted by KK "Promo" Donji Vakuf on Friday, November 5, 2021

Top Komentari

Realist
Za nogomet mogu shvatit, ali **** te u nas se i dvoranski sportovi otkaulzuju zbog nevremena
1 0
inoxsteel
Vidim da nema vijesti o odigranom derbiju kola široki spars... Je li ovaj portal fakat ne prati domaću košarku ili je nešto drugo u pitanju?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi