Bh. košarka na dnu: KK Leotar se nije pojavio u Donjem Vakufu

Kuda ide bh. sport, ko želi da sve ugasi i uništi?

Bh. košarka na dnu: KK Leotar se nije pojavio u Donjem Vakufu

S. Mlaćo
Iz Košarkaškog saveza Republike Srpske jasno su kazali da članovi tog Saveza te službena lica neće učestovovati u takmičenjima na nivou KS BiH do donošenja odluka UO KS BiH, koje su predviđene Statutom KS BiH za početak nove takmičarske sezone.

Tako se KK Leotar nije pojavio u Donjem Vakufu gdje je trebao igrati protiv KK Promo na startu nove sezone.

Nova sezona je tako počela, te time cirkus u kojem uživaju svi oni kojima je sport u pravom smislu te riječi najmanje bitan.

Tako su u Donjem Vakufu sudije Ivan Miličević, Mario Karačić i Mario Jurković sa igračima Proma izašli na centar igrališta, podbacili loptu i označili kraj. Negdje daleko u toplim domovima vjerovatno su se smijali svim akterima utakmice koja nije odigrana. 

Promo je slavio službenim rezultatom 20:0.

Sudije Ivan Miličević, Mario Karačić i Mario Jurković su sa igračima Proma izašli na centar igrališta, podbacili loptu i...

Posted by DV Vijesti on Saturday, October 16, 2021
Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Iz KS Republike Srpske ranije su istakli:

“Apeliramo na generalnog sekretara KS BiH i neizabranog povjerenika prvenstva BiH da obustave / odlože sve aktivnosti u zajedničkom takmičenju na nivou KS BiH za koje ne postoje odluke Odbora KS BiH propisane Statutom KS BiH.od nadležnih organa, a sve u cilju sprječavanja štete, kako za KS BiH, tako i za bh. košarku u cjelini”.

Top Komentari

user1597698961
Dva boda za promo, i caoo,,radniku i bratuncu po -2boda ,,99% da ni sutra mladost nece s celikom igrati
10 0
Baboisback
Samo nek ne dolaze,pisati pobjede svima koji zele igrati. Ne dopustiti ucjenjivacima da bude po njihovom.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi