Radnik savladao Slobodu za prvu pobjedu u sezoni

Liga 12, 11. kolo:

Radnik savladao Slobodu za prvu pobjedu u sezoni

Košarkaši Radnika u okviru 11. kola Lige 12 ostvarili su pobjedu nad tuzlanskom Slobodom, a konačan rezultat utakmice glasio je 88:84.

Susret u Bijeljini je protekao u izjednačenoj igri gdje nijedna ekipa nije stigla do dvocifrenog vodstva, a ključ pobjede bila je sjajna posljednja četvrtina koju su košarkaši Radnika okončali u svoju korist rezultatom 23:15. 

Najefikasniji igrač u pobjedi Radnika bio je Darko Damjanović sa 24 poena i osam skokova, a osim njega u pobjedničkom timu još se istaknuo Dejan Kokoruš sa pet poena manje. 

Na drugoj strani Mihailo Sekulović je ubacio 26 poena i 13 skokova, dok je kapiten Miodrag Tanasilović postigao 16 poena. 

Liga 12, 11. kolo:

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Radnik - Sloboda 88:84

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije