Radonjić: Biće teško, ali vjerujem u uspjeh

Zvezdin trener uoči duela sa Olympiacosom

Radonjić: Biće teško, ali vjerujem u uspjeh

Ekipu Crvene zvezde večeras očekuje jako težak ispit u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju.

Tim Dejana Radonjića od 19 časova se sastaje sa Olympiacosom u okviru 27. kola Eurolige, a eventualnom pobjedom crveno-bijeli bi napravili veliki iskorak ka plasmanu u četvrtfinale.

"Osim što je ovaj meč veoma takmičarski važan, dodatno je specifičan i zbog odnosa naših navijača sa navijačima Olympiacosa. U prvom meču Olympiacos nas je nadigrao i nismo imali šanse da napravimo iznenađenje. Oni imaju ogroman kvalitet i puno igrača koji su već osvojili Euroligu. Takođe, posjeduju ogroman atletski potencijal što im omogućava dodatan kvalitet u odnosu na veliki individualni koji posjeduju", rekao je Radonjić.

"Svjestan sam da nas očekuje težak meč. Pokušaćemo naravno da dobrom igrom budemo konkurentni. Imamo pravo da se nadamo da možemo da igramo dobro protiv njih. Trudićemo se da budemo što je moguće bolji protiv njih", dodao je Radonjić.

On je istakao da u večerašnjoj utakmici neće moću računati na prvog plejmejkera Stefana Jovića.

"Zdravstveni bilten je identičan kao što smo pričali uoči Budućnosti. Jović je bolje, ali on je 12. marta odradio posljednji košarkaški trening. Vidjećemo kada ćemo moći da računamo na njega. Svakako, odlično je što se osjeća bolje, a čak je i ta temperatura prošla. Ostali su zdravi i radili smo juče vrijedno na tome da uđemo u utakmicu na način na koji je potrebno za euroligaške mečeve", izjavio je crnogorski stručnjak.

Crvena zvezda zauzima sedmo mjesto na tabeli Eurolige sa omjerom 15-11 i trenutno ima dvije pobjede više od devetoplasirane Darussafake, dok je tim iz Pireja smješten na treću poziciju (18-8).

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Duel Zvezde i Olympiacosa na programu je večeras od 19 časova u Beogradskoj areni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi