Radonjić: Veliko hvala navijačima

Zvezdin trener nakon trijumfa u Milanu

Radonjić: Veliko hvala navijačima

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić nije krio zadovoljstvo nakon trijumfa njegovog tima u Milanu protiv Emporio Armanija (78:71).

Crveno-bijeli su bili na visini zadatka u utakmici 26. kola Eurolige, pa su tako napravili veliki iskorak ka plasmanu u TOP 8 fazu.

"Veoma važna pobjeda. Igrali smo dobro u prvom poluvremenu, dok smo u drugom imali mnogo problema. Igrači Armanija su u nastavku izuzetno pritiskali loptu, bilo je problema i u odbrani. Imamo još četiri utakmice, vidjećemo kako će se situacija razvijati. Hvala ovim navijačima koji su bili uz nas", rekao je crnogorski stručnjak.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Srbijanski šampion nalazi se na šestom mjestu na tabeli (15-11), a u narednom kolu dočekaće Olympiacos.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi