Radonjić: Cedevita je pokazala karakter
Foto: Crvena zvezda MTS

Trener Crvene zvezde nakon trijumfa protiv Cedevite

Radonjić: Cedevita je pokazala karakter

D. Rakanović

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je nakon večerašnje pobjede protiv Cedevite da je zadovoljan što je njegov tim ispunio prvi cilj, a to je odbrana domaćeg terena u finalu play-offa ABA lige.

"Želja i cilj u ova dva meča bili su da budemo bolji od Cedevite i to smo uspjeli da uradimo. Zadovoljan sam zbog toga", rekao je Radonjić.

Crvena zvezda je večeras u dvorani Aleksandar Nikolić savladala Cedevitu sa 84:73 i tako povela sa 2:0 u finalnoj seriji play-offa ABA lige. 

"Meč je bio drugačijeg početka od onog jučer i na to se nadovezao dobar napad koji je omogućio da imamo značajnu prednost u prvom poluvremenu koju smo održavali u 20 minuta nastavka", rekao je Radonjić.

Trener Zvezde je dodao da je Cedevita u drugom poluvremenu pokazala karakter i da se to očekivalo. 

Finalna serija regionalne lige sada se seli u Zagreb, a Radonjić očekuje od Cedevite da pokaže da je sastavljena da se vrati u Euroligu.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Oni su ekipa koja ima kvaliteta, potencijala i iskustva, a večeras su pokazali da imaju i karakter, koji će biti značajan u slijedećem meču", rekao je crnogorski stručnjak.

Radonjić je rekao da od svoje ekipe očekuje da u Zagrebu pokaže svoj puni potencijal i da će uspjeti da pobijede. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi