Radonjić: Loša igra od samog početka

Trener Crvene zvezde nakon poraza u Istanbulu

Radonjić: Loša igra od samog početka

Crvena zvezda je nakon dvije vezane pobjede u Euroligi doživjela ubjedljiv poraz u Istanubulu od ekipe Anadolu Efesa (100:79).

Trener crveno-bijelih Dejan Radonjić ističe kako je njegov tim igrao loše od samog početka i da je posebno zakazao u defanzivnim zadacima.

"Igrali smo slabo u odbrani svih 40 minuta. Imali smo mnogo problema u tranzicionoj odbrani i u skoku. Imali su mnogo ofanzivnih skokova i na sve to su dobro šutirali. Rezultat je u pojedinim trenucima bio dobar s obzirom na ove elemente, a na kraju je razlika možda i prevelika. Uspjevali su da u svakom trenutku odgovore u momentima kada smo se vraćali i na kraju zasluženo slavili", rekao je Radonjić nakon meča.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Zvezda je do sada upisala četiri pobjede i pet poraza, a u 10. kolu snage će odmjeriti sa ekipom Žalgirisa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi