Radonjić: Moramo prevazići težak period

Trener Crvene Zvezde uoči utakmice protiv Budućnosti

Radonjić: Moramo prevazići težak period

Trener Crvene Zvezde Dejan Radonjić pun je optimizma da će njegova ekipa pobijediti Budućnost i prevazići tešku situaciju u kojoj se našla nakon euroligaških poraza.

"U drugi polufinalni meč protiv Budućnosti ulazimo poslije izuzetno napornog ciklusa mečeva, koji datira još iz perioda prije nego što smo odigrali prvu utakmicu u Beogradu protiv sutrašnjeg rivala."

"Sada smo imali dva euroligaška meča, u kratkom roku, što je svakako bilo iscrpljujuće za nas. Pokušaćemo ipak, u tim okolnostima da se pripremimo za ekipu Budućnosti, koja nas očekuje u mnogo boljem statusu nego pred prvu utakmicu koju smo odigrali u Podgorici u ligaškom dijelu. Očekujem svakako i reakciju poslije svih dešavanja koja smo imali u timu. Nadam se da ćemo moći energetski da odgovorimo u ovom meču, da kvalitetne elemente u igri Budućnosti iskontrolišemo i iznesemo ovu situaciju u našu korist u pozitivnom smislu", rekao je Radonjić za zvaničnu stranicu ABA lige.

Crvena Zvezda je u prvoj utakmici polufinalne serije, na domaćem terenu, savladala Budućnost rezultatom 82:67, a druga utakmica se igra u utorak sa početkom u 20:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi