Radonjić: Pružiti što jači otpor

Trener Zvezde uoči duela sa CSKA

Radonjić: Pružiti što jači otpor

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u dva navrata od ekipe CSKA u okviru četvrtfinalne serije Eurolige. Crveno-bijeli na taj način umanjili su svoje šanse za plasman na Final Four, ali će ipak pred punom Beogradskom arenom pokušati doći do prvenca u duelu sa Moskovljanima.

Trener Dejan Radonjić smatra da njegov tim može da pruži još jednu dobru partiju, te se nada i velikoj podršci navijača.

"U Moskvi smo pokazali da možemo da budemo konkurentni, bili smo u prilici i da napravimo iznenađenje. Svi zajedno se nadamo da ćemo još jednom pokazati dobru partiju i uz podršku navijača želimo da damo naš maksimum i uradimo sve kako bismo opet bili u prilici da pariramo CSKA. Vraća se Marko Gudurić, pauza je bila ne baš mala, dosta iscrpljen, ali teško je očekivati da će biti na nivou koji je pokazivao u nekim mečevima u Euroligi", izjavio je Radonjić uoči meča.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Utakmica između Zvezde i CSKA na programu je sutra od 20.45 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi