Rahimić: Sloboda se slučajno našla u Ligi za opstanak
Trener ekipe iz Mostara čestitao je domaćim košarkašima na zasluženoj pobjedi

Trener ekipe iz Mostara nakon susreta za SportSport.ba

Rahimić: Sloboda se slučajno našla u Ligi za opstanak

E. Dindić

U zaostaloj utakmici 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za košarkaše ekipa Studenta iz Mostara poražena je uvjerljivo u Mejdanu od domaće Slobode rezultatom 75:55. 

Poslije utakmice trener gostujućih košarkaša Dženan Rahimić izjavio je da je zaslužena pobjeda Slobode, i da njegova ekipa jednostavno nije mogla da odgovoriti na igru domaćih košarkaša.

"Mislim da je ovo realna slika. Imamo kraći roster, i još mnogo drugih problema koji nemaju veze sa košarkom. Sloboda je odigrala odlično i zasluženo pobijedila. Mi smo taj drugi period odigrali onako kako ja ne želim. Također i ove zadnje minute odigrali smo jako loše, Sloboda je predobra ekipa da to ne bi iskoristila.", rekao je Rahimić te dodao:

"Što se tiče opstanka Studenta, ja zaista vjerujem da ćemo i iduće godine biti članovi najelitnijeg ranga. Nedostaju nam tri košarkaša iz prvog dijela i to je jako teško nadomjestiti. Borićemo se imamo svojih dobrih osobina, mana nam je kratka klupa da bih se borili sa ekipama kao što je Sloboda. Moram da kažem da se Sloboda slučajno našla u ligi za opstanak".

Top Komentari

KerimKera
Svaka cast
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi