Velić: Moramo raditi na sebi kako bismo napredovali
Uspješan debi Ivana Velića u Mejdanu

Trener Tuzlaka za SportSport.ba nakon pobjede nad Studentom

Velić: Moramo raditi na sebi kako bismo napredovali

E. Dindić

U zaostaloj utakmici 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za košarkaše ekipa OKK Slobode u Mejdanu je deklasirala ekipu Studenta iz Mostara rezultatom 75:55 i tako upisala važnu pobjedu. 

Poslije utakmice trener domaćih košarkaša Ivan Velić izjavio je kako je zadovoljan nekim segmentima igre, a da na nekima se još uvijek mora dosta raditi kako bi se popravile.

"Ušli smo prenervozno u prvom periodu, a zaista nije bilo razloga za to. U drugom smo se malo digli, i odmah je razlika otišla na dvocifrenu prednost. U trećem periodu tražio da imamo što više minuta dobre igre, međutim to nije bilo dobro. Posebno zadnje četiri minute susreta moji su košarkaši odigrali loše. Moramo iz treninga u trening raditi što više, da svih 40.minuta možemo igrati u visokom ritmu", rekao je Velić.

Trenerski debi u Mejdanu okončan je uspješno za Ivana Velića, a Tuzlaci su pokazali da znaju igrati odbranu što im je do sada bila najveća boljka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi