Ramazanski program: Nurkić trenira uz hit Safeta Isovića

Sprema se za nastavak sezone

Ramazanski program: Nurkić trenira uz hit Safeta Isovića

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić vrijedno se sprema za nastavak sezone u NBA ligi.

Nakon višemjesečnog odsustva Nurkić vrijedno radi kako bi nastavio tamo gdje je stao, a pokazuju to i njegove objave na društvenim mrežama.

Na svoj Facebook profil danas je podijelio videozapis sa invidualnog treninga, a ono što je zanimljivo, jeste da se za vrijeme istog orila pjesma popularnog izvođača sevdalinki Safeta Isovića.

"Ramazanski program", stoji u Nurkićevom opisu.

Pogledajte...

Ramazanski program #Safet ❤️🙏🏻

Posted by Jusuf Nurkić-BosnianBeast23 on Tuesday, May 12, 2020

Top Komentari

Santi
Sevdalinka nije ramazanska muzika, nego tradicionalna pjesma BiH, bezobzira na naciju i vjeru. A Nurkic je bolje da ovo ne radi, bruka nam tradiciju. Covjek kolika je igracima, tolika je i seljacina.
2 0
Zulfikar
Nurkicu ipak vise lezi Baja sto jest jest haha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi