Razišli se Igokea i Jevtović

Krilnom centru istekao ugovor

Razišli se Igokea i Jevtović

Nikola Jevtović u narednoj sezoni neće nastupati za Igokeu.

Krilni centar je među Aleksandrovčane stigao iz Steaue pred početak prošle sezone, a nakon što mu je istekao ugovor, čelnici bh. viceprvaka odlučili su da ne produže saradnju.

Ovaj košarkaš koji je rođen u Užicama će tako potražiti novi angažman, a osim njega nije isključeno da još nekoliko igrača napusti Igokeu. Također, na izlaznim vratima je Aleksandar Ponjavić, dok još nije poznato da li će Dominik Artis produžiti ugovor.

Jevtović je prošle sezone na 21 utakmici u ABA ligi prosječno bilježio 10,2 poena, 4,2 skoka tokom 17,6 minuta na parketu.

Igosi će, dodajmo i to, sredinom augusta startati sa pripremama za narednu sezonu.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti