7

Komentari (7)

kriik
Zanimljiva stvar, citavu polusezonu RK Iskra Bugojno odigrala u istoj sali, sa istim navijacima, igralo se i protiv Travnika pa nije bilo incidenta, nit su se ikada ikakvi predmeti bacali u teren. I KK Iskra igrala i protiv Donjeg Vakufa, isli su isti ti navijaci i na gostovanje pa nije bilo nikakvih prekida. Cuj fore, prisli te sa tribina mu psovali. Pustite te fazone, igrajte nekada kao ljudi, pa u Beogradu momku glavu razbiju utakmica se nastavi. Ocigledna namjestaljka.
Gari Garinča
U subotu su se svi ljubitelji košarke u Bugojnu mogli uvjeriti da A1 ligom upravlja kriminalna ?. Kompletan cirkus je izrežirao travnički golub prevrtaner. Delegat iz Travnika (koja slučajnost), ad hoc delegiranje sudije Bajgorića po treći put Iskri u ovoj sezoni (zeničkog junoše i poznatog mrzitelja Iskre) i predstava je mogla početi sa očitom namjerom da se Iskri skine skalp. Osim verbalne galame s tribina ništa se značajnije nije dogodilo. Ispade da je najbolje igrati košarku Bože me oprosti pred gluhonijemom publikom. U Beogradu Stipanovića pogodi flaša u glavu pa se utakmica završi.
a.sijak1
Iskra do groba !!
madr1dist4
Ovi su bugojanci najveci seljaci u ovom rangu takmičenja, nije im mjesto nikako na sportskim terenima.
Gari Garinča
Ljakse bježi sa ovog portala u šumu.
madr1dist4
Ovi bugojanci su najveći seljaci u ovom rangu takmičenja, nije im mjesto nikako na sportskim terenima.
Gari Garinča
Ljakse bježi sa ovog portala u šumu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.