Nestvaran preokret Reala, Džanan Musa opet nije igrao

Efes ispustio +13

Nestvaran preokret Reala, Džanan Musa opet nije igrao

E. Škorić

Košarkaši Real Madrida su pobijedili Anadolu Efes sa 80:76, pa su tako smanjili na 2:1.

Kraljevi su izbjegli čišćenje u četvrtfinalu Eurolige, iako je Efes imao 13 poena sredinom posljednje četvrtine. Madriđani su uspjeli da se vrate, igraju u četvrtak opet na svom parketu i ako pobijede, čeka ih majstorica u Istanbulu.

Sergio Llull podsjetio je na stare dane, pa je ubacio 20 poena uz sedam skokova u važnoj pobjedi Reala, dok su dvocifreni u Realovoj momčadi bili još Abalde sa 11 poena, te Garbuba sa 10 poena i 10 skokova. Tyus je ubacio 9 poena.

U redovima turskog kluba Micić je bio izuzetno raspoložen, pa je meč završio s 29 poena, dok je Beaubois ubacio 18 poena.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Bh. reprezentativac Džanan Musa ni danas nije dobio priliku za igru.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gogs
Kad bude bolji od bilo koga od 12 igraca koji su igrali, igrat ce
2 0
Zmaj19
Odkud da ne igra. talenat. NBA zvijezda, moze igrati tenis sa kljoharom Dzumhurom.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi