Igrači Reala stigli jutros u Arenu, a jedna fotografija s treninga Kraljeva oduševila navijače

Odlične vijesti za Madriđane

Igrači Reala stigli jutros u Arenu, a jedna fotografija s treninga Kraljeva oduševila navijače

Endin Čaušević

Partizan i Real Madrid igraju večeras u beogradskoj Areni treću utakmicu play-offa Eurolige. Ovaj meč se danima nestrpljivo čeka jer je jasno da Kraljeve čeka pakao koji će im prirediti popularni Grobari. Košarkaši Reala jutros su stigli u Arenu, a jedna fotografija s treninga ovog kluba je obradovala navijače.

Utakmica Partizana i Real Madrida je glavna tema sportske javnosti već danima jer je svima jasno da nas večeras čeka pravi spektakl u Areni.

Svi strepe oko toga kako će navijači Partizana dočekati Kraljeve nakon žestoke tuče koju smo gledali na kraju druge utakmice ovih klubova u Madridu.

Partizan vodi sa 2:0 seriji i na korak je od plasmana dalje, ali su domaći itekako oslabljeni jer neće igrati Punter i Lessort koji su suspendovani zbog tuče. S druge strane iz istog razloga u sastavu Real Madrida neće biti Gabriel Deck i Yabusele.

Igrači Reala već su jučer po dolasku u Beograd vidjeli da i čeka paklena atmosfera jer su na mostovima bile parole upućene košarkašima ovog tima koje nisu bile nimalo lijepog sadržaja.

No, sigurno je da su Kraljevi navikli da igraju i u takvim utakmicama, a da li će uspjeti ostati u životu u ovoj seriji i smanjiti na 2:1 u ovoj seriji ostaje nam da vidimo.

Oglasi

Također, igrači Reala jutros su odradili i trening u Areni koji je posljednja priprema pred večerašnji okršaj. Atmosfera na treningu španskog kluba je bila veoma dobra, a jedna fotografija posebno je obradovala navijače tog kluba.

Naime, na treningu se pojavio i Eddy Tavares koji je propustio prethodni meč zbog povrede koju ja zadobio u prvom okršaju protiv Partizana.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Izostanak Taveresa se itekako osjetio, ali Madriđane raduje vijest da je on danas trenirao s ekipom što potvrđuju i fotografije iz Arene. Tavares bi trebao biti u sastavu, ali nije jasno koliku minutažu će imati i da li je 100% spreman za cijeli meč.

Podsjećamo, utakmica između Partizana i Real Madrida počeinje večeras u 20:30 sati.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chesa
Čestitke Realu na pobjedi - unaprijed.
2 0
Sve smišljeno odrađeno od strane Eurolige da se Real proba iščupati ! Ali neka , nema veze ako ništa drugo jeb.. im sve po spisku , a musi pusi najviše ..pokazali smo kako se igra košarka , kako navija , ali sad treba biti bezobrazan i nesportski se ponašati jbg to je i Real radio zar ne !!! Pobit ih sve mamu vam j...m
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi