Realova mlada zvijezda odabrala reprezentaciju: "Sve čestitke sine, čekamo te!"

Nakić će igrati za Orlove

Realova mlada zvijezda odabrala reprezentaciju: "Sve čestitke sine, čekamo te!"

E. Škorić

Talentovani košarkaš Real Madrida Mario Nakić odabrao je reprezentaciju za koju će igrati.

Sin bivšeg hrvatskog košarkaša Iva Nakića koji je rođen u Beogradu jedna je od velikih nada evropske košarke, ali se posljednjih dana špekulisalo za koga će igrati.

Imao je pozive Hrvatske i Srbije, bilo je govora i o Španiji, ali je 17-godišnji MVP juniorske Eurolige prelomio i odabrao - Srbiju.

"Sve čestitke, sine... Čekamo te", poručio je srbijanski selektor Saša Đorđević, a Nakić na to odgovorio: "Hvala puno, selektore".

Time je, iako je odbijao govoriti na ovu temu, vjerovatno 'ovjerio' potvrdu da će u budućnosti biti član košarkaške rerezentacije Srbije.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi