Regie Miller upozorava Clipperse: Ne otpuštajte Riversa

Regie Miller upozorava Clipperse: Ne otpuštajte Riversa

A. Beganović

Nakon što su u polufinalu Zapadne konferencije Los Angeles Clippersi izgubili od Denver Nugetsa sve se više špekuliše i o promjeni na klupi ovog tima.

Vodili su Clippersi 3:1 i samo pobjeda im je trebala za finale Zapadne konferencije, no izabranici Doca Riversa izgubili su tri meča zaredom i propustili su veliku priliku.

Ova propuštena prilika mogla bi posla koštati i Riversa, no legendarni Reggie Miller smatra da bi otpuštanje ovog stručnjaka bilo pogubno za Clipperse.

"Ako u klubu razmišljaju o otkazu Riversu onda imaju veliki problem. Ako otpustite Doca, ko će ga zamijeniti? Da, izgubio je seriju u kojoj je vodio 3:1, ali recite mi koga mogu angažovati da bude bolji od Doca? Paul George mora pogledati sebe. Ovaj tim je stvoren za pobjedu i ne vjerujem da su problemi povezani samo na hemiji između trenera i igrača", rekao je Miller.

.

Top Komentari

Zulfikar
Sve sto dolazi iz LA-a je fujj....
2 0
realno_govoreci
Prepotentnost od trenera do igraca. Trener koji konstantno prigovara sudiji na svakom time putu,svaki put prvi ode sudijama nesto prigovarati pa onda igracima. Na pitanje o historijskom plasmanu u finalu konferencije odgovara da uopste o tome ne razmišlja nego o tituli prvaka NBA.Isto razmisljanje kao i pojedini igrači u timu. Vodilo se odavno da hamije nikakve nema nego sve sila,jedan na jedan .Rasisitcki ispadi pojedinaca i kako njih kontrolisati. Fuj tim,odvratni do bola.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi