5

Komentari (5)

Zulfikar
Sve sto dolazi iz LA-a je fujj....
realno_govoreci
Prepotentnost od trenera do igraca. Trener koji konstantno prigovara sudiji na svakom time putu,svaki put prvi ode sudijama nesto prigovarati pa onda igracima. Na pitanje o historijskom plasmanu u finalu konferencije odgovara da uopste o tome ne razmišlja nego o tituli prvaka NBA.Isto razmisljanje kao i pojedini igrači u timu. Vodilo se odavno da hamije nikakve nema nego sve sila,jedan na jedan .Rasisitcki ispadi pojedinaca i kako njih kontrolisati. Fuj tim,odvratni do bola.
NKZ1922
Gotivio sam Clipperse u periodu od 2011-2014. Dok su bili Paul, Griffin, DeAndre Jordan, Crawford.. Imali su strasnu hemiju i iako nisu imali rezultate u smislu titule, igrali su prelijepu kosarku. Sada su bas postali ciganska ekipa, uzas.
realno_govoreci
@NKZ1922 upravo to.
Iz aviona se vidi da ko tim su nula.
DadiG
Tada sam ih upravo poceo i mrziti. Paul, a pogotovu Griffin je bio toliko arogantan i odvratan. Više od pola njegovih poznatih zakucavanja su bili faulovi u napadu. I u tom periodu su vazda bili kao favoriti a nisu mogli dalje od druge runde kao ni sada.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.