Regularni dio NBA sezone je završen, a ovo su najbolja zakucavanja!

Bilo je fantastičnih poteza

Regularni dio NBA sezone je završen, a ovo su najbolja zakucavanja!

Regularni dio NBA lige je završen i timovi koji su izborili doigravanje spremaju se za prvu rundu play-offa.

Još uvijek se sumiraju utisci iz regularnog dijela sezone, a NBA liga je objavila i Top 10 najboljih zakucavanja tokom istog.

NBA liga je za najbolje ovosezonsko zakucavanje izabrala spektakularnu završnicu Alley-Oopa krilnog košarkaša Miami Heata Derricka Jonesa Juniora.

Drugo mjesto je pripalo Giannisu Antetokounmpou na osnovu silovitog zakucavanja protiv Kingsa, dok je treći DeMar DeRozan koji je fantastično zakucao upravo protiv Giannisovih Bucksa.

Top 10 zakucavanja u regularnom dijelu NBA sezone pogledajte u video prilogu:


Treba napomenuti da su prve pozicije pred play-off u Zapadnoj i Istočnoj konferenciji osigurali Golden State Warriorsi, odnosno Milwaukee Bucksi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi