Član KK Spars Ziraat Bank za SportSport.ba

Reljić: U Tuzli nas očekuje težak meč

S. Mlaćo

I mladi Pavlje Reljić optimista je pred subotnje gostovanje KK Spars tuzlanskoj Slobodi, u okviru Lige 6 za prvaka naše zemlje. 

Sarajlije se nadaju prvoj pobjedi, ali Sloboda u svom Mejdanu vrlo teško gubi bodove.

"Liga 6 je ono za šta smo se spremali cijelu godinu, a nas očekuje težak meč. Želimo da startamo pobjedom, ali oni kod kuće za sada nisu izgubili nijedan meč. Trebamo da odgovorimo jako, a očekujemo dosta publike i nezgodan meč", kazao je Reljić za SportSport.ba.

Sarajlije su imale dosta turbulencija tokom sezone, ali na kraju zasluženo izborili Ligu 6 za prvaka.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Bilo je dosta turbulencija, dosta igrača je odlazilo i dolazilo, ali uhvatili smo neki pozitivan niz i nadam se da ćemo to da nastavimo", jasan je bio član KK Spars Ziraat Bank Pavle Reljić.

Meč između Slobode i Sparsa igra se u subotu sa početkom u 19:30 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi