Rikalo: Bili smo svi za jednog jedan za sve

Play Tuzlaka nakon partije života

Rikalo: Bili smo svi za jednog jedan za sve

E. Dindić

Marko Rikalo odigrao je fantastičnu partiju u okviru 4.kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za svoju Slobodu protiv ekipe Širokog.

Postigao je 31 poen i nije imao promašaja iz igre, i bio ubjedljivo najbolji pojedinac na tom susretu. 

Kada su se slegli utisci poslije susreta za portal SportSport.ba  istakao je kako je ponosan na svoj učinak, ali da je sve to zasluga tima. 

"Odigrali smo sjajan susret,borili smo se od prvog do posljednjeg minuta bili smo za jednog jedan za sve. Dali smo i više od onoga što možemo u susretu protiv Širokog. Lijepo je kada daš 31 poen i odigraš bez promašaja, ali ništa to ne bi bilo moguće, da nije bilo mog tima. Uvijek neko iskoči, jer igramo timsku košarku protiv Širokog sam bio ja, a idući put će neko drugi.  Inače jako dobro smo startali u sezoni, što nam je veoma važno za nastavak ", rekao je Rikalo. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi