Robert Rikić: Želim sa Zrinjskim osvojiti titulu prvaka BiH
Hrvoje Vlašić i Robert Rikić najavili su sutrašnji početak Lige 6 i gostovanje Slobode u Mostaru

Press konferencija HKK Zrinjski

Robert Rikić: Želim sa Zrinjskim osvojiti titulu prvaka BiH

U prvom kolu Lige za prvaka HKK Zrinjski će u svojoj dvorani dočekati košarkaše tuzlanske Slobode. Tim povodom održana je press konferencija u prostorijama mostarskog kluba gdje su se novinarima obratili trener Hrvoje Vlašić i pojačanje iz Igokee Robert Rikić.


"Nakon završetka regularnog dijela prvenstva i pred početak Lige za prvaka imali smo nekih desetak dana tako da smo se uspjeli oporaviti, sanirati probleme sa ozljedama. Priključila su nam se dva igrača, Luka Igrutinović i Robert Rikić, malo smo proteklih dana radili na uigravanju. Ulazimo u Ligu za prvaka s dobrom momčadi, i ponovno ćemo se boriti za najviši plasman. Prvenstveno nas zanima ulazak u ABA 2 ligu, to je neki primarni cilj. Protiv Slobode smo igrali prije 15-20 dana, imali smo dosta tešku utakmicu i očekujem takvu utakmicu i u subotu. Oni su u dobrom ritmu, i prošlu utakmicu dugo smo se mučili, lomili utakmicu. Sada imamo puno veću širinu u rosteru, ali morat ćemo odigrati maksimalno angažirano da ostvarimo pobjedu", kazao je trener Zrinjskog Hrvoje Vlašić i dodao: 


"Sloboda je momčad sastavljena od iskusnih igrača koji su puno toga prošli u prvenstvu BiH, ali i vani, imaju dobrog trenera i očekujem veliku borbu. Htio bih pozvati što više navijača da dođu na utakmicu, jer će nam kroz Ligu za prvaka trebati njihova potpora".

Zrinjski u Ligu za prvaka ulazi s dva pojačanja, Luka Igrutinović i Robert Rikić pokušat će sa mostarskim klubom ostvariti zacrtane ciljeve. 

"Ja sam stigao kao pojačanje, i nadam se da ću svojim iskustvom pomoći ekipi. Trener je rekao da su imali problema sa rosterom, tu smo sada ja i Igrutinović, neki su se igrači oporavili, i samim time smo pojačani za nastavak sezone. Slijedi razdoblje u kojem se trebamo uigrati s ekipom. Igrači i stručni stožer su me prihvatili i sve je super. Nadam se da ćemo krenuti s pobjedom u Ligu za prvaka i meni kao Mostarcu bi bilo drago da osvojimo prvo mjesto i titula prvaka ostane u Mostaru", istaknuo je 219 centimetara visoki centar Robert Rikić. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):


Utakmica između Zrinjskog i Slobode igra se u subotu u 20 sati u dvorani na Bijelom brijegu. 

Top Komentari

Prazina
Sretno do druge u nizu
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi