Kukoč se prisjetio zabava sa Rodmanom: Za oporavak vam treba sedam do deset dana
FOTO - EPA

Kukoč se prisjetio zabava sa Rodmanom: Za oporavak vam treba sedam do deset dana

Adnan Beganović

Legendarni hrvatski košarkaš, čovjek koji je bio član zlatne generacije Chicago Bullsa, Toni Kukoč, govorio je o Dennisu Rodmanu, odnosno o zabavama koje je organizirao.

Kukoč se u razgovoru za inostrane medije istakao da je Rodman živio punim plućima i prisjetio se jedne zabave koju je organizirao.

"To je posebna priča, nisam mogao ići u korak s njim. Družite se s njim samo jednom, jer nakon toga vam treba sedam do deset dana za oporavak", istakao je Kukoč pa dodao:

"Bilo nas je četvero, a prvo što je naručio nakon dolaska u lokal je 40 čaša votke i deset boca pive. Pitao sam da li će doći još ljudi, a on je samo rekao da je važno da lokal ostane otvoren. Svi koji su te noći došli u lokal dobili su besplatnu hranu i piće od Rodmana".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi