Rozier: Ovaj šamar nam je dobrodošao

Playmaker Celticsa surovo iskren

Rozier: Ovaj šamar nam je dobrodošao

S. Grebović

Košarkaš Boston Celticsa Terry Rozier ubjeđen je kako je poraz protiv Cavsa bio alarm za buđenje njegove ekipe te da još ništa nije gotovo.

Cavsi su sinoć slavili u trećoj utakmici finala Istočne konferencije protiv Bostona rezultatom 116:86 i tako rezultat u seriji prepolovili na 2:1.

"Trebalo je da dobijemo po zadnjici kako bismo se vratili u realnost. Ovo nam je bilo potrebno, spremilo nas je za sljedeći meč. Moramo da budemo bolji", rekao je Rozier i još dodao:

"Bili su dosta agresivniji od nas, a kada igrate protiv takvog tima na njegovom terenu, jako je  teško. Diktirali su ritam i došli do pobede. Nekada ne ispadne sve onako kako ste planirali, ali nismo razočarani, jer još uvijek ništa nije gotovo".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi