Bezobrazluk JR Smitha prošao nekažnjeno

Košarkaš Cavsa se provukao

Bezobrazluk JR Smitha prošao nekažnjeno

Košarkaš Cleveland Cavaliersa JR Smith prošao je nekažnjeno nakon što je u drugom meču finala Istoka na bezobrazan način faulirao Al Horforda.

Podsjetimo, Smith je sa leđa odgurnuo Horforda dok se ovaj spremao da uhvati Alley-oop i u toj situaciji ga je mogao ozbiljno povrijediti.

Nastao je veliki haos na terenu jer su se ostali igrači Celticsa pokušali obračunati sa Smithom, ali srećom sve se završilo u granicama razuma.

Navijači su osudili potez košarkaša Cavsa, a bili su bijesni kada su čuli da mu čelnici NBA lige na kraju nisu uručili nikakvu kaznu.

Za kraj dodajmo da Celticsi u finalnoj seriji Istoka vode 2:0 i da se serija sada seli u Cleveland.

Top Komentari

RD187
JR je najveci retard u citavoj ligi
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi