Rubio promijenio imidž: Kao da je preko noći ostario deset godina...

Španac jedva prepoznatljiv

Rubio promijenio imidž: Kao da je preko noći ostario deset godina...

Španski košarkaš Ricky Rubio je u pauzi između dvije sezone odlučio drastično promijeniti imidž.

Rubio, koji će u oktobru napuniti 27 godina, sada izgleda kao da je barem deset godina stariji i nismo sigurni da biste ga prepoznali da ga večeras negdje sretnete na ulici.

Sjajni playmeker Utah Jazza dugo nije posjetio frizera. Kosa mu je duža nego ikada, a zapustio je i bradu tako da je poprimio sasvim drugačiji izgled od onog na koji smo navikli.

Rubio se od završetka prošle sezone nije često pojavljivao u medijima, pa je njegova današnja fotografija doslovno izazvala pravi šok sportske javnosti.

Top Komentari

Ingot
Pa druze Ricky Rubio cijelu proslu sezonu odigrao sa ovakvom kosom i bradom, jel´ ovo skrivena kamera nekakva?
31 0
Turgut
Kako su samo grdni ovi sa bradama i tetivazama samo se unakaze kopirajuci amere koji su to donijeli iz Afghanistana od talibana pa sad moda joj jada kao neadretalci
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti