Rudy Gobert zaplakao zbog All-Stara, odmah stižu "bockanja"
Foto: Screenshot

Francuzu teško palo izostavljanje

Rudy Gobert zaplakao zbog All-Stara, odmah stižu "bockanja"

NBA liga je objavila i rezerve za predstojeći NBA All-Star susret, a među većim iznenađenjima je i izostavljanje centra Utah Jazza, Rudyja Goberta.

Osim bez nastupa na All-Staru u Charlotteu, Gobert je ostao i bez bonusa od miliona dolara.

Međutim, kako sam kaže, ne igra zbog novca, a čitava situacija mu je očigledno jako teško pala.

"Teška noć. Majka me zvala plačući, bilo je teško, ali šta je tu je... Neće biti isto ako upadnem u tim zbog nečije povrede", izjavio je, između ostalog, Gobert, a potom više nije mogao suzdržati suze.

Mnoge NBA kolege su nakon toga odlučila "bocnuti" Goberta, pa je tako Draymond Green poručio: "Valjda bih i ja onda trebao plakati".

"Otišao je plakati u autu?", zapitao se Igoudala, dok je Isaiah Thomas zaključio da je Gobert "prevelik da bi tako plakao".

Inače, Gobert je ove sezone na prosjeku od 15 poena i 13 skokova po meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi