11

Komentari (11)

Strucnjak12345
Doncic je qrac za Musu, smijesno je to porediti, polako vidjet ćete
Bazarich
Bosanski sindrom pljuni opsuj ponizi najblizeg svog. Zalosno
burazengija
Losa statistika, ali ako bude prostora imao za igranje sigurno ce napredovati.. Ne moze se porediti razvojna liga s ovim.. De malo podrzite momka daleko da je na nivou Doncica ali ima nade da napreduje..
BobPaisley
...ja ga podrzavam,zato sam i gledao utakmicu sinoc do pola 3,volio bi da je razvalio,ali realno gledajuci bio je najgori u svojoj ekipi...a kada vidimo kako je los bio i ostatak ekipe,onda to ima i dodatnu tezinu...inace cijela ekipa im djeluje kao sklepana bez ikakvog plana,kao rastiman orkestar...nikakvih smislenih akcija,sve nesto na silu,uzimaju se nekakvi nemoguci sutevi,svi hoce da budu glavni...tesko da ce oni do playoffa ovako,cak i na Istoku gdje nije jaka konkurencija...
burazengija
Nije sporno oni puno realno ovise o Kyrieu, ali onako govorim odmah napadanje itd jbg opet imao je asistencije skokove ukradene lopte.. Nama je najveci problem podrzati nekoga... Niko nije rekao da je bio predobar ali eto nako zasmeta covjeku kad seru po dijetu..
BobPaisley
...za skoro pola sata u igri ovo je katastrofalna statistika...sinoc je imao najbolju priliku da se dokaze,ali daleko od toga da je ista pokazao...djeluje jako nesigurno i zbunjeno,pogotovo u odbrani...steta sto nije bolje iskoristio te minute,ko zna kada ce ponovo dobiti toliko prostora za igru,bio je treci po minutazi u ekipi sinoc...
karlhajncbrazzzo
Bravo Gianni sine bosanski! :)
ALLSTAR
Dobro je odigrao imao je finih poena i poteza
Chupy
Losa statistika brate, 1 od 6 za tri, 2 od 9 za dva. I ja bih mogao tako jbg
Chupy
Drug zasto vrijedjas? Sta sam tebi rekao? Koga ti nazivas majmunom i koga marskas? 16% za tri, 20% za dva sut?! To je katastrofa prosjek i stojim iza onoga sto sam rekao. A za to vrijedjanje, samo cu ti reci, dabogda ti djecu marskali na svakom koraku i govorili im da su majmuni, onako iz cista mira, kao i ti meni.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.