Ruka nije "slušala" Teletovića u pobjedi Netsa nad Bullsima

Skromnih pet poena

Ruka nije "slušala" Teletovića u pobjedi Netsa nad Bullsima

Brooklyn Netsi su protekle noći gostovali kod Chicago Bullsa gdje su slavili sa 96:82, te tako upisali svoju 15. pobjedu u ovoj sezoni. 

Kapiten košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine, Mirza Teletović, na parketu je proveo nešto više od pola sata, ali je ubacio skromnih pet poena. Najbolji bh. igrač nije imao svoju noć, a ruka ga nije slušala obzirom da e iz polja šutirao 1/9, dok je od šest pokušaja za tri poena ubacio samo jedan. Vrijedi dodati da je Mirza pored pet poena zabilježio i šest skokova i dvije asistencije.

Najefikasniji u pobjedi Netsa bio je Lopez sa 29 poena, dok je Johnson postigao 20. U redovima poražene ekipe jedini raspoložen za igru bio je Dunleavy. On je dao 23 poena, ali bez prave podrške od ostatka ekipe njegov učinak nije imao poseban značaj.

Bullsi svoj naredni meč igraju kao domaćini prvog dana 2015. godine, a ugostiti će Nurkićev Denver Nuggetse, dok Netsi svoju narednu utakmicu igraju u petak. Teletović i saigrači gostovat će kod Magica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.