Rusi konačno sa glavnim zvijezdama u kvalifikacijama

U posljednja dva meča

Rusi konačno sa glavnim zvijezdama u kvalifikacijama

M. Šljivak

Košarkaška reprezentacija Rusije dobila je velika pojačanja u preostala dva meča kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Selektor ove selekcije Sergej Bazarevič u utakmicama protiv Belgije i Francuske moći će da računa na glavne zvijezde Alexeyja Shveda i Timofeya Mozgova i oni će biti uzdanice reprezentacije u preostala dva meča kvalifikacija.

Bazarevič je pozvao ove košarkaše:

Semen Antonov, Evganii Baburnin, Vitaly Fridzon, Petr Gubanov, Vladimir Ivlev, Sergey Karasev, Dmitry Khvostov, Artem Klimenko, Dmitri Kulagin, Mikhail Kulagin, Nikita Kurbanov, Timofey Mozgov, Alexey Shved, Ivan Ukhov, Andrey Vorontsevich, Andrey Zubkov.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Rusi su trenutno na omjeru 2-2 kao i reprezentacija Bosne i Hercegovine, a preostalo im je da odigraju utakmice protiv Belgije 29. juna u Antwerpu i Francuske 2. jula u Krasnodaru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi