Ryan Boatright potpisuje za Lietuvos Rytas
Sjajni strijelac slijedeću destinaciju imat će u Rytasu

Bivši armenski reprezentativac

Ryan Boatright potpisuje za Lietuvos Rytas

Američki košarkaš Ryan Boatright sutra će staviti potpis na ugovor s litvanskim Lietuvos Rytasom. 

Zanimljivo, SportSport.ba prvi dolazi do informacije o ovom transferu. 

Nju je za naš portal potvrdio košarkašev manager Slaven Princ, brat našeg bivšeg reprezentativca Vedrana. Ovaj sjajni strijelac pravi je 'globetrotter' pošto je promijenio dosta klubova i zemalja ali je svugdje ostavljao veliki trag. Lokalni ljubitelji košarke ga pamte po nastupima za zagrebačku Cedevitu a igrao je u Kini, Turskoj, Španjolskoj i Rusiji. 

U NBA ligi okušao se u dresu Brooklyn Netsa a ovaj košarkaš u svojoj kolekciji trofeja ima jedan iznimno vrijedan jer je u studentskim danima kao član University of Connectitut osvojio NCAA titulu. Ovaj košarkaš ima i armensku putovnicu za čiju je selekciju nastupao kao naturalizirani košarkaš. 

Top Komentari

Realist
Ja brzeg igraca sa loptom od njega nisam vidio
0 2
Adi_13
Nije igrao za Gruziju,nego za Armeniju pametnjakovici,al bitno da je do vas dosla informacija prvo ;)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi