S Kevinom Loveom nešto definitivno nije u redu

Tvrdi da je sve ok, ali čini se da nije

S Kevinom Loveom nešto definitivno nije u redu

E. Škorić

Tokom cijele sezone se pojavljuju glasine o odlasku Kevina Lovea iz Clevelanda.

Love je ostao ranije bez nekih šampionskih saigrača, prije svih LeBrona Jamesa i Kyriea Irvinga i trenutno je prva zvijezda Clevelanda, ali frustriran je zbog činjenice da se nalazi u ekipi koja skoro da nema nikakvih ambicija.

Krilni centar je navodno imao "emocionalni verbalni napad" prema klupskom GM-u Kobyju Altmanu o stanju u Clevelandu nakon subotnje utakmice. Navodno je vrištao pred trenerima, saigračima i članovima ureda, poručivši da se više "ne osjećam dobro ovdje".

Uostalom, bivši All Star igrač je pokazao svoju frustraciju tokom utakmice protiv Oklahome kada se krajem druge četvrtine skroz iznervirao jer mu saigrač Collin Sexton nije želio dodati loptu.

Dizao je ruke u zrak, a onda krenuo prema Sextonu, koji mu je dodao loptu, da bi Love ljutito reagovao i snažno je dodao na drugu stranu uz grimasu: "Vidiš kako se to radi".

Poslije je stavio zajedničku fotografiju sa Sextonom i napisao da voli svoje saigrače, ali očito je da postoji veliki problem između Lovea i Cavsa. Ne zaboravite nit njegove mentalne probleme, jer je ranije ispričao da je često padao u depresiju i da pati od anksioznosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi